Tilbud til veteraner

Kortet herunder viser et udsnit af permanente tilbud til veteraner i Danmark. Det er udarbejdet af Forsvarets Veterancenter med start den 5. januar 2017. Hvis du ønsker at have dit tilbud med på oversigten, skal du sende en mail til: vetc-myn@mil.dk med foreningens navn, adresse,  evt. webadresse.

Sådan bruger du kortet:

Kortets størrelse
Kortet kan virke lidt småt afhængig af om du ser det på en pc, en tablet eller en smartphone. Du kan udvide kortet ved at klikke på ikonet i øverste højre hjørne. Du kan også zoome ind på dit lokalområde ved fx at bruge +/- tegnene i nederste venstre hjørne.

Valg af informationer
Ovenpå basiskortet er der lagt forskellige lag. Når du åbner kortet er alle lag vist og dette kan måske virke uoverskueligt. Heldigvis kan du filtrere i lagene, så lige netop de lag med de informationer, som du har brug for, vises. Det gør du ved at klikke på ikonet i øverste venstre hjørne. Nu kan du se alle de lag som er lagt på basiskortet. Valg af lag foretages ved at klikke på ‘fluebenet’ i de røde felter; herved kan du til-/fravælge informationer.


Lukket for kommentarer.