VeteranHaven

VeteranHaven er et indholdstilbud for dig og mig. Vi tilbyder et rummeligt fællesskab og du møder tillid og forståelse. Du behøver ikke forklare noget – du kan bare være som du er. Her er højt til himlen.

Sammen opbygger vi hinanden, imedens vi opbygger en have, en veteranhave. I fællesskab laver vi de ting, der giver mening for os, om det er en bålplads, et hønsehus, et shelter eller noget helt andet.

Her bestemmer du selv, hvad, hvor, hvordan, hvorledes eller om du har kræfter til at lave noget – det vigtigste er at du kommer.

VeteranHaven er et tilbud FOR veteraner skabt AF veteraner, med særligt fokus på tilskadekomne veteraner, men alle er velkomne i VeteranHaven, og du behøver ikke at være veteran!

VeteranHaven er et frivilligt, gratis og permanent tilbud, her bliver du ikke efterladt.

Vi har mange forskellige tilbud. Du kan komme her som frivillig, i ressourceforløb, i fleksjob, i praktik, som elev m.v. Vi arbejder alle gratis, på nær de fleksjobber som vi hjælper, og vi er en frivillig non profit organisation.

I VeteranHaven afholder vi arrangementer og aktiviteter for både veteraner, deres pårørende og den øvrige del af befolkningen. Vi er det første projekt af sin art i Danmark, ja måske i hele verden! Nogle kan arbejde lidt, nogle kan arbejde meget, men alle der har lyst til at gå i samme retning, kan være med!

Læs mere her: www.veteranhaven.dk
Kontakt: kontakt@veteranhaven.dk
Tlf.: 2894 1201.
Læs foreningens vedtægter her.

Lukket for kommentarer.