Nature Retreat

Natur Retreat for Veteraner er et retreat skabt for veteraner af veteraner i fredfyldte omgivelser på den lille ø Strynø i Det Sydfynske Øhav. Veteranerne bliver introduceret for begreberne naturpleje og naturgenopretning og inviteret med i et netværk af frivillige veteraner som tager på ’naturpleje-missioner’. Retreatet blev godkendt som botilbud i november 2016. Det er – udover at være det første botilbud, der arbejder med naturen som omdrejningspunkt – også det første botilbud kun for veteraner under serviceloven i Danmark.

  • Projektet introducerer veteranerne til naturen som et trygt sted at rekreere og rehabilitere.
  • Projektet forbygger og bryder den sociale isolation, som nogle veteraner havner i efter endt udsendelse og kontraktophør og bidrager derved til deres reintegration.
  • Projektet styrker veteranernes allerede eksisterende færdigheder under udførelse af meningsfulde aktiviteter, der helt konkret gør en positiv forskel for fremtidens Danmark.
  • Projektet giver deltagerne nye færdigheder og introducerer dem for de uddannelsesmuligheder, der findes inden for området hos f.eks. Skovskolen m.fl. og forbedrer derved deres beskæftigelsesmuligheder.

Ønsker du at vide mere om Nature Retreat, så kontakt Anne-Line Ussing:
Email: info@islandretreat.eu
Tlf.: 62 51 32 34 / Mobil: 29 40 32 35
Web: www.naturretreatforveteraner.dk
Læs foreningens vedtægter her.

Lukket for kommentarer.